KONTAKT OS

I Nærboks er vi altid klar til  hjælpe dig, hvis du har problemer med at hente din pakke i en Nærboks pakkeboks og svare på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl. Du kan finde svar på en række af de mest almindelige spørgsmål under Spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål der, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen nedenfor.

Giv os et kald

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du ringer op, bliver du bedt om at vælge din pakkedistributør.

Er du i tvivl om, hvem der har leveret din pakke?
Da din pakke blev leveret i Nærboks, modtog du en SMS. I den kan du se, hvem din pakkedistributør er.

Nærboks til dit nærområde?

Mangler du en Nærboks tæt på dig? Vi vil altid gerne høre om en ny lokation til en af vores Nærboks pakkebokse. Nærboks skal stå et sted, der er offentligt tilgængeligt, på et plant underlag og gerne op ad en mur eller et hegn. Du kan læse mere om hvordan du får en Nærboks til dit nærområde under Få en Nærboks

GRATIS
Nærboks er gratis at få stillet op og vi sørger for al vedligehold. Har du en idé til en placering er du velkommen til at skrive en mail til info@naerboks.dk.

I TVIVL?

Har du spørgsmål vedr. din pakkeforsendelse? Kontakt den pakkedistributør der leverer din pakke.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som ikke vedrører din nuværende pakkeforsendelse, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen ovenfor.

Har du spørgsmål?

Du kan finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål under Spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen eller finde  vores kontaktoplysninger nedenfor og skrive os en mail eller give os et kald. 

Nordic Infrastructure

Nærboks netværket er opstillet af Nordic Infrastructure – en virksomhed etableret af PostNord og SwipBox. Har du en erhvervsmæssig interesse i Nærboks netværket (lokationsejer, distributør mm.), så besøg Nordic Infrastructures hjemmeside og læs mere. Du kan læse mere om Nordic Infrastructure under Om Os her på siden.