KONTAKT OS

Du kan finde svar på en række af de mest almindelige spørgsmål under FAQ. 

  Spørgsmål eller problemer med en pakke?

  Har du spørgsmål vedr. din pakkeforsendelse? Kontakt den pakkedistributør, der leverer din pakke, eller ring på 70 60 22 30. 

  Find distributørernes kontaktinfo her:

  Giv os et kald

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du ringer op, bliver du bedt om at vælge din pakkedistributør.

  Er du i tvivl om, hvem der har leveret din pakke?
  Da din pakke blev leveret i Nærboks, modtog du en SMS. I den kan du se, hvem din pakkedistributør er.

  Nærboks til dit nærområde?

  Mangler du en Nærboks tæt på dig? Vi vil altid gerne høre om en ny lokation til en af vores Nærboks pakkebokse. Nærboks skal stå et sted, der er offentligt tilgængeligt, på et plant underlag og gerne op ad en mur eller et hegn. Du kan læse mere om hvordan du får en Nærboks til dit nærområde under Få en Nærboks

  GRATIS
  Nærboks er gratis at få stillet op og vi sørger for al vedligehold. Har du en idé til en placering er du velkommen til at skrive en mail til info@naerboks.dk.

  I TVIVL?

  Har du spørgsmål vedr. din pakkeforsendelse? Kontakt den pakkedistributør der leverer din pakke.

  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som ikke vedrører din nuværende pakkeforsendelse, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen ovenfor.

  Har du spørgsmål?

  Du kan finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål under Spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen eller finde  vores kontaktoplysninger nedenfor og skrive os en mail eller give os et kald. 

  Nordic Infrastructure

  Nærboks netværket er opstillet af Nordic Infrastructure. Har du en erhvervsmæssig interesse i Nærboks netværket (lokationsejer, distributør mm.), så besøg Nordic Infrastructures hjemmeside og læs mere. Du kan læse mere om Nordic Infrastructure under Om Os her på siden.

  PRESSE

  PRESSEBILLEDER

  Få adgang til pressebilleder af Nærboks, til brug i presseomtale af Nærboks og/eller Nordic Infrastructure. Billederne må kun bruges med akkreditering af Nordic Infrastructure. 

  OMTALE

  Artikel i Håndbogen for Min Boligforening 2021, der udgives en gang årligt i november og bliver sendt gratis ud direkte til bestyrelsesformænd i andels- og ejerboligforeninger.

  Artikel i Dansk Handelsblad – “Nærboks fordobler antallet af pakkebokse det kommende år”

  Artikel i Dansk Handelsblad – “Mange pakker udfordrer butikkerne på plads og personale

  Artikel i Dansk Handelsblad – “Pakkeboksen holder borgerne i byen

  Nordic Infrastructure og Nærboks er ejet af PostNord - danskernes foretrukne pakkedistributør