NÆRBOKS ER OPSTILLET AF NORDIC INFRASTRUCTURE

Nærboks netværket er opstillet af Nordic Infrastructure, en lille virksomhed etableret i 2019. I Nordic Infrastructure er der fokus på det
nære og på at gøre hvad der er bedst for nærområdet. Besøg Nordic Infrastructures hjemmeside og læs mere.

HVEM ER VI?

SwipBox og PostNord gik i 2019 sammen i et tæt samarbejde under navnet Nordic Infrastructure. Formålet var at skabe et netværk af Nærboks i hele Danmark, der fungerer som en ny leveringsmulighed. Netværket af Nærboks pakkebokse er nu landsdækkende og har på 20 måneder leveret mere end 1 million pakker. 

HVEM ER MED?

Nærboks er et åbent netværk, hvor flere pakkedistributører leverer pakker i pakkeboksene. Ved at gøre Nærboks netværket til et åbent netværk, har vi sørget for, at du kan hente dine pakker i samme Nærboks – uanset, hvem der leverer dem. Både DHL, Bring, Burd og PostNord leverer lige nu pakker i Nærboks. 

VIL DU VÆRE MED?

Alle pakkedistributører kan levere pakker til Nærboks og vi har stadig plads til flere distributører. Er du interesseret i at indgå et samarbejde med os? Kontakt os!

LIGE NU LEVERER DHL, BRING OG POSTNORD PAKKER I NÆRBOKS

Alle pakkedistributører har mulighed for at indgå en aftale om at levere pakker igennem Nærboks netværket. Det betyder at du kan hente dine pakker i samme Nærboks pakkeboks – uanset hvem der leverer dem. Vi har stadig plads til mange flere pakkedistributører. Giv os et kald, hvis din virksomhed vil være med til at levere pakker i Danmarks tætteste netværk.

VIL DU HENTE PAKKER TÆT PÅ DIG?

Det er GRATIS, NEMT og HURTIGT at få stillet en Nærboks op i dit nærområde. Boksen skal blot være offentligt tilgængelig og stå et sted, hvor den ikke vælter, på et plant underlag og gerne op ad en mur. Vi stiller især mange Nærboks pakkebokse op ved boligforeninger og supermarkeder, men alle kan få en Nærboks og du kan læse mere om hvordan under Få en Nærboks.