Find en ny Nærboks-lokation og tjen penge til din klub!

Et samarbejde mellem
Nærboks og Dansk Orienterings-Forbund

NÆRBOKS HAR BRUG FOR ORIENTERINGSLØBERNE

Et samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund giver mening for en virksomhed som Nærboks, fordi orienteringsklubberne i Danmark mange gange har vist, at de har et engagement og et netværk uden sammenligning. 

Det er ikke en tilfældighed, at 10 af de 13 medarbejdere, der er i Nærboks, er orienteringsløbere, for orienteringsløbere kan nemlig noget helt særligt. 

For Nærboks er det helt centralt at have medarbejdere, der kan orientere sig på et kort, og som både har øje for detaljer og kan bevare det store overblik i arbejdet med at afsøge det danske land for potentielle lokationer til Nærboks pakkebokse. 

Orienteringsløbere er også engagerede mennesker, der giver sig fuldt ud, når de tror på en sag, og vi har oplevet, at tætheden af såkaldte ‘ildsjæle’ er utrolig høj inden for orienteringsløb.

Derfor har Nærboks valgt at sponsorere Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber med kolde kontanter til gengæld for nye lokationer til Nærboks. På den måde kan klubbernes lokale forretninger, boligforeninger og virksomheder støtte op om sporten samtidig med, at de får en plads i bevidstheden hos dem, der henter pakker – helt gratis endda. 

 

Caroline Gjøtterup er en del af landsholdet i orienteringsløb og ansat hos virksomheden bag Nærboks. Det samme gælder flere andre nuværende og tidligere landsholdsløbere. Caroline er projektleder på DOF-projektet, hvor Nærboks sponserer de danske orienteringsklubber, når de hjælper med at få sat en Nærboks op et nyt sted i deres nærområde.

KLUBBEN FÅR 1000 kr. FOR HVER LOKATION I FINDER

Nærboks og Dansk Orienterings-Forbund har indgået et samarbejde, hvor klubberne i forbundet modtager et sponsorat på 1000 kr. for hver lokation til en Nærboks pakkeboks, de finder.

Klubberne finder på opfordring og af egen drift egnede placeringer, hvor der kan opstilles Nærboks pakkebokse. Nærboks vurderer, om den fundne lokation er egnet. Når lokationen er lukket med en aftale om opstilling af en eller flere pakkebokse, modtager den pågældende klub sponsoratet. 

Der vil løbende være kåring af de klubber, der har leveret flest lokationer.

Projektet løber i et år fra opstart i april 2021.

 

HVAD ER NÆRBOKS?

Nærboks er et netværk af pakkebokse, der er spredt ud over hele Danmark. Netværket er blot 2 år gammelt, men Nærboks står allerede over 1200 steder i Danmark, og ugentligt er der mellem 50.000-60.000 danskere, som afhenter deres pakker i Nærboks. Dermed er Nærboks også Danmarks tætteste netværk af pakkebokse.

Nærboks er et åbent netværk. Det vil sige, at flere distributører kan levere pakker til Nærboks. I øjeblikket er PostNord, Bring, Burd Delivery og DHL Express, de største distributører i netværket. Flere distributører kan løbende komme til. Det åbne netværk betyder også, at alle danskere med en smartphone har adgang til Nærboks i døgnets 24 timer hele året rundt.

HVORFOR ER NÆRBOKS EN GOD IDÉ?

FORBRUGERNE FORLANGER FLEKSIBILITET OG KOMFORT

Nærboks skaber større fleksibilitet, da pakkeboksen er tilgængelig døgnet rundt. Derudover skaber Nærboks mere komfort, da den står tæt på hjemmet, som gør det lettere at afhente sin pakke.

MILJØET BELASTES UNØDIGT

Øgede leverancer belaster klimaet mere og mere – især den store andel (>50%) hjemmeleveringer, der kræver unødigt antal stop. Nærboks er med til at reducere unødige stop og gør det lettere at hente pakken uden at starte bilen. På den måde lever Nærboks op til fire af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

MARKANT VÆKST I PAKKESTRØMMEN

Globalt ser vi 15-20% årlig vækst i pakkemængden, og i Danmark alene så vi en vækst på 23% sidste år. Nærboks gør det lettere, når man vil modtage sin pakke nemt, sikkert og hurtigt, og imødekommer dermed den stigende vækst i pakkestrømmen.

SÅDAN ARBEJDER DIN KLUB MED AT FINDE LOKATIONER TIL NÆRBOKS

BRUG NÆRBOKS-KORTET AKTIVT

Se på kortet over allerede placerede Nærboks pakkebokse nedenfor. Er der mere end 500 meter til den nærmeste Nærboks, gå da videre med din forespørgsel.

KONTAKT EJERNE AF LOKATIONEN

Tag kontakt til stedet (bestyrelse, vicevært, driftsleder osv.). Nedenfor kan du downloade folderen med information, som du kan give eller sende til ejeren af den potentielle Nærbokslokation. 

GIV OS OPLYSNINGERNE OM LOKATIONEN

Hvis de siger JA:
1.
Skal du finde en placering til Nærboks – husk at tjekke kravene til placering af Nærboks.
2. Tag billeder af placeringen (forfra og fra siden).
3. Notér postadressen.
4. Indtast informationer om lokationen i kortet.

HER FINDER DU FOLDERNE MED MERE INFORMATION...

...TIL DIG OG DIN KLUB

Download folderen med information til dig og din klub i arbejdet med at finde lokationer til Nærboks. Den klæder jer godt på, så I kan få succes i jagten på nye steder, der kan opstilles Nærboks. 

...TIL POTENTIELLE NÆRBOKS-EJERE

Når du har fundet en potentiel lokation, kan du give eller sende denne folder med information til ejeren af lokationen. Folderen indeholder information om boksen og argumenter for, hvordan Nærboks kan skabe værdi for nærområdet.

SEND OS OPLYSNINGERNE OM LOKATIONEN

Indtast adressen på kortet nedenfor og marker, ved at dobbeltklikke, hvor den nye Nærboks præcis skal stå. 
Klik derefter på den røde markør og udfyld formularen.