HER FINDER DU NÆRBOKS

Find den Nærboks der er tættest på dig, ved at søge i kortet. 
Indtast en adresse, by eller post nr. og se hvor du kan hente pakker i en pakkeboks tæt på dig.

HVORDAN FINDER JEG PAKKEBOKSEN?

Nærboks er grå og gør ikke meget væsen af sig, derfor kan det hjælpe at vide hvad du kigger efter, når du skal hente pakker i Nærboks. Boksen er lige omkring to meter i højden og i bredden.

Når du bruger Nærboks-appen til at hente pakker i Nærboks, guider den dig til den præcise placering af pakkeboksen med brug af Google Maps eller Rejseplanen, så du ikke er i tvivl om hvor du skal gå hen for at hente dine pakker.

FIND DIN NÆRBOKS

Du ved, du skal hente din pakke i en Nærboks på vej hjem fra arbejde, ude foran købmanden i din by eller et helt tredje sted – men hvor står Nærboks helt præcis? Når du bruger Nærboks-appen, guider den dig til den helt præcise placering af Nærboks  via Google Maps eller Rejseplanen. Læs mere om hvordan du bruger Nærboks-appen under Brug App

FÅ EN NÆRBOKS

Mangler du en Nærboks tæt på dig? Vi vil meget gerne høre om nye steder til vores  pakkebokse. Nærboks er gratis at få stillet op og vi sørger for al vedligehold. Har du en idé til en placering er du altid velkommen til at skrive en mail til info@naerboks.dk. Du kan også give os et kald, se mere under Kontakt Os.

DANMARKS TÆTTESTE NETVÆRK

Vi har mere end 3.000 Nærboks fordelt over hele Danmark, så du kan hente pakker når det passer dig. Vi er i gang med at sætte endnu flere Nærboks så alle danskere får muligheden for at hente deres pakker i en Nærboks. Vores netværk er et åbent netværk og du kan lige nu hente pakker fra både PostNord, Bring og DHL i Nærboks. Læs mere om vores åbne netværk under Om os.