Nærboks er en del af fremtidens byggeri

NÆRBOKS ER GRATIS...

...MERE BÆREDYGTIG,

Nærboks minimerer den udledningstunge sidste del af leveringsvejen, ved at effektivisere leveringsruter og give garanti for at pakkerne kan blive leveret som planlagt. Nærboks sørger for at slutbrugeren ikke behøver starte bilen for at køre efter pakker. Nærboks er energi- og ressource-effektiv; de kører på batteri, har ikke brug for forbindelse til et Wifi-netværk og kan skilles ad og samles igen i nye produkter. 

...EKSTREMT FLEKSIBEL,

Nærboks er åben hele døgnet, alle ugens dage, og slutbrugeren kan hente sin pakke, lige når det passer vedkommende. Nærboks står tæt på der hvor brugerne bor, og flere steder leverer lokale apoteker i boksene, så mindre fleksible borgere får mulighed for at modtage både pakker og vigtige apotekervarer og medicin, i gåafstand fra hvor de bor. 

...OG NEM PAKKEAFHENTNING!

Nærboks er et åbent netværk, hvor man kan hente pakker fra fx PostNord, Bring og DHL, men også fra en række mindre kurérfirmaer og lokale butikker. Nærboks betjenes med vores egen brugervenlige Nærboks-app, men man kan også bruge PostNords app, hvis man modtager en pakke fra dem. Med få klik kan brugeren forbinde til Nærboks via Bluetooth, åbne lågen og tage sin pakke med hjem. Hurtig og nemt.

Hent præsentationsmateriale om Nærboks som en del af fremtidens byggeri

Vi har lavet en folder, hvor du kan læse alt du ar brug for at vide, for at implementere Nærboks i dit projekt.

Vi har også lavet en lille flyer som du kan vise til andre, inden de dykker ned i folderen og får udfoldet overskrifterne.

Vi har også lavet en præsentation du kan vise til andre i processen med at implementere Nærboks i dit projekt.

Nærboks kan indtænkes som en del af infrastruktur, byfornyelse eller nye boligområder

Tendensen i samfundet er, at flere og flere pakker bestiller online, hvilket betyder et øget pres på distributørerne og udleveringssteder. Her kan Nærboks være en bæredygtig løsning, som tænkes ind i fremtidens boligområder, så det bliver lettere og mere bæredygtigt at afhente pakker for borgere og beboere, da de gående kan hente deres pakke og bliver fri for at starte bilen.

Ny forskning viser, at CO2-belastningen er 30 procent lavere samlet set ved brug af pakkeshops og pakkebokse. Endnu mere interessant er det, at brug af pakkebokse reducerer belastningen med mere en 50 procent og hvis tætheden i netværket er stor, så er CO2-besparelsen endnu større. Med snart 1.200 Nærboks-lokationer og 2.000 inden for det næste år er Nærboks den bedste last-mile-løsning, hvis man ønsker en mere bæredygtig løsning.

Nærboks bringer pakker tættere på borgere og beboere. Pakkeboksene bliver opsat helt gratis og derfor kræver det ingen økonomiske ressourcer at få fordelene med Nærboks.

Er du interesseret i en dialog om Nærboks, som en del af jeres koncept, så står vi altid til rådighed på tlf. 21410526 eller på vores mail info@naerboks.dk.

DET ER HURTIGT OG NEMT AT FÅ OPSTILLET EN NÆRBOKS PAKKEBOKS

FIND EN PLACERING

Boksen skal stå på fast underlag, gerne op ad en mur og med mindst to meter fri luft foran boksen. Tag evt. et billede af lokationen hvor boksen kan stå.

KONTAKT OS PÅ MAIL

Når du har taget et billede af lokationen kan du sende det til os i en mail til info@naerboks.dk. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os.

VI SÆTTER BOKSEN OP

Nærboks kan opstilles på under fem minutter, og relokeres efter behov. Vi står for alle omkostninger ved opstillingen og ved evt. vedligehold fremover.