1000 nye Nærboks ved etagebyggeri

Det skal være nemt at hente pakker - også når man bor i etagebyggeri!

I Nærboks går vi i 2021 målrettet efter at gøre hverdagen nemmere for beboere i etagebyggeri og almennyttigt byggeri, hvor det ofte kan være en udfordring at få leveret pakker hjem, og hvor andelen af udfordrede borgere i forhold til bevægelighed er mere koncentreret end i andre boligtyper. 

Derfor vil vi sætte 1000 nye Nærboks pakkebokse op i de store områder med sådanne boligtyper, der findes i alle større byer i Danmark. Skriv til os hvis din forening eller dit boligselskab er interesseret i at finde en løsning på hvor der kan komme en Nærboks op i området.

Bor du i en etageejendom, vil vi gerne gøre hverdagen nemmere for dig, og give dig muligheden for at hente pakker der hvor du bor. Skriv til os på pakkerhosmig@naerboks.dk, så finder vi ud af, hvordan der kommer en Nærboks til dit nabolag.

GENNEM DISSE TRE TRIN FÅR DU HURTIGT OG NEMT EN NÆRBOKS

FIND EN PLACERING

Boksen skal stå på fast underlag, gerne op ad en mur og med mindst to meter fri luft foran boksen. Tag evt. et billede af lokationen hvor boksen kan stå.

KONTAKT OS PÅ MAIL

Når du har taget et billede af lokationen kan du sende det til os i en mail til pakkerhosmig@naerboks.dk. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os.

VI SÆTTER BOKSEN OP

Nærboks kan opstilles på under fem minutter, og relokeres efter behov. Vi står for alle omkostninger ved opstillingen og ved evt. vedligehold fremover.

LIGE NU LEVERER BÅDE POSTNORD, BRING OG DHL I NÆRBOKS

Vi har givet alle pakkedistributører mulighed for at levere pakker i Nærboks netværket, så du kan hente dine pakker i den samme Nærboks – uanset hvem der leverer dem. Vi har lukket en ny aftale DinApoteker, men vi har stadig plads til flere pakkeleverandører og vil meget gerne høre fra dig, hvis du leverer pakker og gerne vil være med til at levere igennem Nærboks netværket.