NÆRBOKS ER OPSTILLET AF NORDIC INFRASTRUCTURE

Nærboks netværket er opstillet af Nordic Infrastructure, en lille virksomhed etableret i 2019. I Nordic Infrastructure er der fokus på det nære
og på at gøre hvad der er bedst for nærområdet. Besøg Nordic Infrastructures hjemmeside og læs mere.

HVEM ER VI?

I 2019 blev en lille og visionær vikrsomhed skabt under navnet Nordic Infrastructure. Formålet var at skabe et netværk af Nærboks i hele Danmark, der skulle fungere som en ny leveringsmulighed. Netværket af Nærboks pakkebokse er nu landsdækkende og har siden april 2019, leveret mere end 4 million pakker. 

HVEM ER MED?

Nærboks er et åbent netværk, hvor flere pakkedistributører leverer pakker i pakkeboksene. Ved at gøre Nærboks netværket til et åbent netværk, har vi sørget for, at du kan hente dine pakker i samme Nærboks – uanset, hvem der leverer dem. Både PostNord, Bring, DHL og en række mindre kurervirksomheder og lokale erhvervsdrivende leverer pakker i Nærboks, men vi har altid plads til flere distributører.

VIL DU VÆRE MED?

Alle pakkedistributører kan levere pakker til Nærboks og vi har stadig plads til flere distributører. Er du interesseret i at indgå et samarbejde med os? Kontakt os!

POSTNORD, BRING, DHL OG EN RÆKKE MINDRE KURÈRFIRMAER​ LEVERER I NÆBOKS

Alle pakkedistributører har mulighed for at indgå en aftale om at levere pakker igennem Nærboks netværket. Det betyder at du kan hente dine pakker i samme Nærboks pakkeboks – uanset hvem der leverer dem. Vi har stadig plads til mange flere pakkedistributører. Giv os et kald, hvis din virksomhed vil være med til at levere pakker i Danmarks tætteste netværk.

Nordic Infrastructure og Nærboks er ejet af PostNord - danskernes foretrukne pakkedistributør